1
Betway залаганията предлагат шанс да спечелите от 200лв. за първи депозит. Техните най-добри бонуси са тези за новите клиенти. Иновативните функции дават възможност да изпробвате и максимизирате потенциала си с Betway.
Добре познат на любителите на спорта, Betway може да се ползва или като приложение, или на настолни/лаптоп устройства. Компанията успя да изгради присъствието си в Малта, Италия, Швейцария и последно в Канада през 2016 г., след което успя да се наложи и в някои щати на Северна Америка.
Betway е сайт за спортни залагания, който е основан през 2006 г. и оттогава се разшири, за да предлага казино игри като блекджек, слотове и рулетка. Портфолиото на Betway включва футболни лиги като Английската Висша лига, Шампионската лига и Шотландската Премиършип; тенис турнири като Уимбълдън; Конни надбягвания и други.
Betway предлага интересни функции за хората, които обичат да правят залози. Чрез иновативните функции и бонуси, които Betway предоставя, винаги можете да намерите нещо ново, което да опитате.
От маса за залагания на живо със светкавично бързо обновяване на коефициентите, умни разбивки на залагания или много повече - има много неща, които ви очакват в Betway Bulgaria!
Бетуей ви дава възможност и за залози на спорт, които са налични за над 30 спортни дисциплини. Предлагат се първенства за футбол от цял свят, както и за още много спортове.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика