Политика за поверителност

Спазването на поверителността и защитата на вашите лични данни е въпрос, който стои на дневен ред за sports-bg.com. Ние зачитаме вашата поверителност и затова спазваме всички законови норми, разписани в Закона за защита на личните данни.

Възможно е с течение на времето да се налага да внасяме промени в настоящата политика за поверителност. В тези случаи ние си запазваме правото да не ви уведомяваме за внесени от нас промени, затова следете тази страница, за да се информирате за новостите.

В кои случай събираме личните ви данни?

Личните данни, които ние събираме включват тези във формата за регистрация, във попълваните и изпращани форми за регистрация, които са свързани с предоставените от нас услуги, както и данни от всякаква форма на комуникация с нас, които са доброволно предоставени от Ваша страна.

Какви лични данни събираме?

Личните данни които събираме за обработка включват изискуемите във формата за регистрация, попълвани и изпращани форми, свързани с предоставените от нас услуги, данни от всякаква форма на комуникация с нас, както и доброволно предоставени такива от Ваша страна.

Използване на лични данни

Предоставените от Вас лични данни се обработват при строга конфиденциалност и само в определени случаи, като:

1. Предоставяне, подобряване и поддръжка на нашите услуги:

Това включва анализ на данните, тенденции в използването на уебсайта, идентифициране на различни потребители и изчисление на статистически данни. Тези данни са основно количествени и не представляват персонализирана информация.

2. Използване на форма за контакт:

В случаи, че използвате формата за контакт за запитвания , то предоставената от вас информация във формуляра се съхранява, за по-нататъчна употреба от наша страна, ако възникнат последващи действия.

Защита на данните

В sports-bg.com сме въвели нужните мерки за сигурност на информацията, за да предотвратим евентуална кражба, изтичане или разкриване на личните ви данни. До тях достъпът е ограничен само до служители, доставчици на външни услуги и трети лица, които са оторизирани за работа с чувствителна информация. Предвид естеството на Интернет, обръщаме внимание на факта, че няма как да гарантираме на 100% сигурността на нашите услуги. Винаги могат да бъдат открити пропуски в сигурността на нашият уебсайт и пълната защита не може да бъде осигурена.

Срок за съхранение на вашите лични данни

Вашите лични данни ще бъдат съхранявани при нас само толкова дълго, колкото са ни необходими, за да изпълним целите за които сме ги събрали. При евентуални законови, счетоводни или отчетни изисквания този период може да бъде удължаван безкрайно.