1
Betway България е един от водещите играчи на залагания в Европа и сега пускат прогноза за победа на Тайсън Фюри срещу Дилиън Уайт.
Тя е добре позната компания за онлайн залагания в Европа, с офиси в Малта, Гибралтар, Естония и България. Сега те пускат прогноза Тайсън Фюри да победи Дилиън Уайт през април.
Това не е първият път, в който компанията прави боксови прогнози. През 2017 г. те пуснаха прогнози за Антъни Джошуа да победи Владимир Кличко и Тони Белю да победи Дейвид Хей.
Betway България е един от най-уважаваните букмейкъри в международен план и предлагат прогнози за много неща като бокс, конни надбягвания, футбол, голф, политика и много други. Те са реномиран букмейкър от над 15 години с лиценз, собственост на правителството на Кюрасао.
Тайсън Фюри е световен шампион по бокс и шампион в тежка категория. Той винаги е бил на върха. Последната му победа беше срещу Уайлдър, който победи в два рунда.
Можем да очакваме той да победи Уайт отново със същия резултат – коефициентите са 1.14 за победа на Фюри, както и 5.00 за Дилиън Уайт.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика