1
Един от най-честите въпроси, които хората имат за сусама, е дали има функция за изплащане на пари. Кеш аутът е опция за хора, които искат да прекратят залога си по-рано и да получат парите, които са спечелили.

Отговорът на този въпрос е да, има функция за изплащане на пари в Sesame. Може да се намери в горния десен ъгъл на фиша за залагане.Sesame е приложение за залагания, което предоставя функция за теглене. С тази функция можете да изтеглите пари от акаунта си дори преди началото на мача или играта.

Функцията за изплащане на пари в Sesame ви позволява да изтеглите средствата си преди началото на играта. Това означава, че ако не сте доволни от коефициентите и искате да избегнете загубата на повече пари, тогава можете да получите средствата си обратно, като използвате този инструмент.Да, има. Със Sesame можете да изтеглите залога си по всяко време преди началото на играта.

В Sesame има функция за изваждане на кеша, която позволява на потребителите да теглят залога си по всяко време преди началото на играта.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика