1
Първо помислете за неговите интереси и хобита. Какво обича да прави в свободното си време? Ако обича спорта, помислете дали да не му купите билети за мач или нова екипировка. За хората, които обичат да прекарват време на открито, екипировката за туризъм или къмпинг би била чудесен вариант. Или, ако е луд по новите технологии, потърсете най-новата джаджа, която е гледал.

След това помислете какво ще го накара да се почувства обичан и оценен. Харесва ли искрени подаръци или големи жестове? Хубава картичка с ръкописно послание би била много специален подарък или можете да сготвите любимото му ястие или да направите нещо специално, което той наистина обича. Каквото и да правите, уверете се, че идва от сърцето.

И накрая, не забравяйте малките неща. Понякога малките детайли са най-важните. Той има ли любим бонбон или лакомство? Има ли определен вид бира, която обича? Помислете дали да му вземете нещо малко, но значимо, което ще го накара да се усмихне всеки път, когато го види. Без значение какво решите, стига да идва от място на любов и внимателност, вашият човек със сигурност ще го оцени

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика