1
Може би се чудите дали PVC прозорците са скъпи. В сравнение с други материали, те са по-скъпи. Разликата в цената обаче се дължи най-вече на екстрите, които можете да получите с тях. Например, можете да добавите закалено стъкло към вашите uPVC прозорци. Този вид стъкло е четири до пет пъти по-здраво от обикновеното стъкло. Освен това се разпада на малки, фини парчета, намалявайки риска от нараняване. Този тип стъкло обикновено се изисква за прозорци, които се поставят близо до вратите и пода. Също така можете да изберете да имате дръжки за вашите прозорци, което може да увеличи цената. И все пак ще ви кажем, че има много фирми, които ще предложат за пвц дограма цени, които да паснат на вашия бюджет. В тази статия ще ви убедим, че PVC дограмата си заслужава всяка стотинка.

PVC прозорците са по-скъпи от други видове
Ако искате да замените съществуващите прозорци с крила, може да се изненадате да научите, че прозорците от PVC могат да бъдат по-скъпи от традиционните варианти. Докато прозорците с крило имат подобни предимства, рамката обикновено е по-дебела и може да намали естествената светлина, докато прозорците с накланяне и завъртане от PVC имат по-тънки профили и два начина за отваряне. Освен това, тези прозорци могат да се монтират в зони без препятствия.

Когато избирате тип прозорец, преценете дали отговаря на стила на вашия дом. Например, ако вашият дом е в защитена зона или е включен в списъка на имотите, прозорците с прозорци могат да бъдат правилният избор за вашия дом. Тези прозорци имат класически дизайн и могат да копират външния вид на по-стари домове. PVC прозорците могат да предложат и енергийно ефективни рамки.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация