1
Samsung Galaxy S22 идва с три функционални бутона за навигация. Устройството обаче поддържа и Android навигация с жестове, която може да се активира чрез плъзгане надолу от горната част на дисплея. За да направите това, отворете настройките на дисплея и след това превъртете надолу до лентата за навигация. След това можете да промените реда на бутоните за навигация, като изберете „Жестове за плъзгане“.

5000mAh батерия
Батерията е едно от най-големите предимства на Samsung Galaxy S22. Батерията му от 5000 mAh може да поддържа захранването на устройството с часове. Освен това устройството може да зареди 60% от батерията си за половин час. Това е страхотна новина за тези, които трябва да приемат дълги разговори или да използват поточна медия ежедневно.

One UI 4.1 интерфейс
Samsung пусна най-новата актуализация за Galaxy S22, включваща интерфейса One UI 4.1. Тази нова компилация е базирана на Android 12L и носи подобрения на голям екран като нова лента на задачите. Тази нова функция е подобна на тази на Galaxy Z Fold 4. Улеснява стартирането на няколко приложения едновременно. Той също така идва със Samsung Knox, система за сигурност, която е подобна на Knox на Android.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация