1
Когато избирате интересен декор за стена, помислете за следното: метални скулптури, ретро шалове, оригами и хартиени изрезки. Всичко това са чудесни начини да персонализирате една стая и да я направите интересна. Това също са бюджетни варианти за декориране. Ако искате да добавите индивидуалност към стаята си, закачете няколко вдъхновяващи цитата или стихотворения на стената. Тези идеи не само са евтини, но придават уникален вид на вашия дом.
Метални скулптури
Все повече хора се обръщат към металните скулптури като интересни декорации за стени. Освен факта, че изглеждат елегантни и модерни, тези скулптури се предлагат и в магазините за домашен декор и онлайн. Те се предлагат в различни дизайни, размери и форми и могат да подобрят красотата на една стая. Прочетете, за да научите как можете да се възползвате максимално от металните художествени скулптури. Има някои важни неща, които трябва да имате предвид, когато решите да ги окачите на стената си.
Изрезки от хартия
Няколко прости идеи за декорация на стени „Направи си сам“ включват използването на изрезки от хартия като декоративни елементи. Изрезите под формата на листа или цветя могат да бъдат привлекателни и да направят стените да изглеждат по-интересни. Тези хартиени завеси съчетават две популярни тенденции: геометрични фигури и тиксо. Чистите линии придават вид на професионален печат и създават триизмерен ефект. В случай на хартиени изрезки, можете също да използвате цвете лотос за благоприятни причини.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация